sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Haaste


Liinan blogista luin täti-ihmisen haasteesta listata vuoden aikana hankitut vaatteet ja päätinpä osallistua tuohon haasteeseen.

Todellakin mielenkiintoista nähdä mitä hankin tarpeeseen tai ”tarpeeseen”. Viimeisen puolentoista vuoden aikana olen ostanut lähinnä lapselle vaatteita, mutta kummasti lapsenkin vaatekaappi pullistelee ääriään myöten. Toki sieltä ei ole perattu kaikkia pieniä pois ja jonkin verran siellä on vielä lian isojakin. Mutta olen onnistunut ostamaan itsellenikin kuluneen vuoden aikana esim jakun jota jotenkin kuvittelin käyttäväni kun liikun lapsen kanssa keskustassa…huoh! On se ollut ehkä kahdesti päällä vain siksi että se tuli ostettua, mutta olinpa sitten kutistunut keväästä loppu kesään niin että lienee nyt sitten kirpputorikassiin menossa.

Minun pitäisi lähiviikkoina siivota vaatehuone kirpputorille menoa varten. Josko nyt jo malttaisin luopua vaatteista, joita en ole raaskinut myydä aiemmin eurolla kirpputorilla, koska olen ajatellut, että voin vielä itsekin niitä käyttää, mutta kertaakaan en ole pitänyt niitä viimeiseen 5 vuoteen.

Tuo haaste on sinänsä kiintoisa, koska vaatehuone tosiaan pursuaa. Mutta mitkä muut paikat meillä kotona tursuaa?! Meillä ainakin on keskivertoa isompi kaksion keittiö, eli säilytystilaa on mielestäni runsaasti, mutta silti kaikki kaapit ovat ääriään myöten täynnä. En siltikään malta luopua tavaroista, joita tuskin koskaan käytän. Olen itseeni melko tyytyväinen etten ole ostanut pariin vuoteen muita uusia keittiötarvikkeita kuin leipävuoan. Luopumisessa voisin ryhdistäytyä.

Hesarissa oli viikko sitten mielenkiintoinen artikkeli miehestä, joka oli vienyt kaikki tavarat varastoon ja sai hakea sieltä joka päivä yhden tavaran. Tämä olisi itsellekin oikein tarpeellinen harjoitus.

Nyt sitten vain listaamaan ostoksia ja taidanpa nyt keskittyä vain omiin vaatteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti